O nás

Kdo jsme, co nás sem přivedlo a proč zrovna I cesta může být cíl?

To se dočtete právě zde

5 Let
v
Akci

FB profilový obrázek

Jsme parta holek z Plzeňského kraje, které se spojily v úsilí pomáhat dětem, které bojují s vážnými onemocněními. Naše začátky spočívají ve třech benefičních večerech pro Adélku Buryanovou, která se stala naší inspirací. Časem se na nás obrátilo více maminek, které hledají pomoc pro své děti. Převážně dětí, které několikrát za rok podstupují nákladné neurorehabilitační pobyty v centru Hájek. Mimo to i na zdravotnické pomůcky a vše, co není hrazeno pojišťovnou.

 

Naše činnost je pestrým mixem akcí. Pořádáme běžecké závody, halloweenské stezky plné zábavy, benefiční koncerty a mnoho dalšího. Každá z těchto akcí je věnována “našim” dětským bojovníkům a jejich rodinám.

 

Jsme hrdé na to, že naše snaha a poselství nespočívá pouze v organizování akcí, ale je především o budování komunity, která má společný cíl – pomoci těm nejzranitelnějším.

 

A tak spolek “I cesta může být cíl” pokračuje dál ve své misi – vytvořit pro děti cestu, která povede nejen ke zlepšení zdravotního stavu.

Naše mise

Je pro nás opravdu důležité zajistit dětem a jejich rodinám nejen finanční pomoc, která jim tak moc pomáhá se zajištěním potřebné léčby, ale také dostat příběhy dětí do podvědomí ostatních – odstranit tak bariéru anonymity, protože vše co má své jméno nebo co můžeme vidět, je nám lidem mnohem bližší.

Jaké akce nás v roce 2024 čekají